Priznanja

PRIZNANJA

Poslovanje preduzeća kao što je ViS Company svakako mora biti određeno dugoročnim strategijama i kratkoročnim poslovnim ciljevima, ali oni ne bi značili ništa bez neke šire svrhe, bez pokretačke vizije.

Ono što nas pokreće, ono zahvaljući čemu slobodno možemo reći da smo među najboljima u ovome što radimo, je želja da stalno postavljamo standarde – da ostavimo trag u našoj branši koji će dugo biti vidljiv.

Brojne su potvrde ispravnosti ove poslovne filozofije: odlični poslovni rezultati čak i protekloj godini, koja je bila prepuna izazova; visok stepen zadovoljstva korisnika naših proizvoda i usluga; dobra pozicija na tržištu, ali i veliki broj priznanja koja su nam dodelili eminentni stručnjaci iz naše delatnosti, od kojih neka možete videti i na ovoj stranici.

Medalja KGH

Medalja KGH nam je dodeljena “U znak priznanja za izuzetne uspehe u poboljšanju kvaliteta rada, razvoju poslovne politike i usvajanju novih tehnoloških rešenja u struci grejanja, hlađenja i klimatizacije” na 40. KGH kongresu koji je održan 2009. godine u Sava Centru u Beogradu.

Povelja KGH

“U znak zahvalnosti za dogogodišnju uspešnu saradnju u aktivnostima koje značajno doprinose napretku domaće tehnike i struke grejanja, hlađenja i klimatizacije”, Društvo KGH Srbije nam je 2008. godine, tokom KGH kongresa, dodelilo KGH povelju.

Diploma Društva za Grejanje, Hlađenje i Klimatizaciju, Saveza Mašinskih i Elektrotehničkih Inženjera i Tehničara Srbije

Familija požarnootpornih distributivnih elemenata sa ekspandirajućom protivpožarnom trakom VEX, koju smo izlagali na KGH kongresu 2005. godine dobila je Diplomu Društva za Grejanje, Hlađenje i Klimatizaciju, Saveza Mašinskih i Elektrotehničkih Inženjera i Tehničara Srbije.