Priznanja

PRIZNANJA


Poslovanje preduzeća kao što je ViS Company svakako mora biti određeno dugoročnim strategijama i kratkoročnim poslovnim ciljevima, ali oni ne bi značili ništa bez neke šire svrhe, bez pokretačke vizije.

Ono što nas pokreće, ono zahvaljući čemu slobodno možemo reći da smo među najboljima u ovome što radimo, je želja da stalno postavljamo standarde – da ostavimo trag u našoj branši koji će dugo biti vidljiv, čak i ako mi kao preduzeće jednom prestanemo da postojimo.

Brojne su potvrde ispravnosti ove poslovne filozofije: odlični poslovni rezultati čak i protekloj godini, koja je bila prepuna izazova; visok stepen zadovoljstva korisnika naših proizvoda i usluga; dobra pozicija na tržištu, ali i veliki broj priznanja koja su nam dodelili eminentni stručnjaci iz naše delatnosti, od kojih neka možete videti i na ovoj stranici.

Medalja KGH nam je dodeljena “u znak priznanja za izuzetne uspehe u poboljšanju kvaliteta rada, razvoju poslovne politike i usvajanju novih tehnoloških rešenja u struci grejanja, hlađenja i klimatizacije” na 40. KGH kongresu koji je održan od 01.12. do 04.12.2009. godine u Sava Centru u Beogradu.

 

U znak zahvalnosti za dogogodišnju uspešnu saradnju u aktivnostima koje značajno doprinose napretku domaće tehnike i struke grejanja, hlađenja i klimatizacije” Društvo KGH Srbije nam je 04.12.2008. godine, tokom KGH kongresa, dodelilo povelju.

 

Familija požarnootpornih distributivnih elemenata sa ekspandirajućom protivpožarnom trakom VEX, koju smo izlagali na KGH kongresu 2005. godine dobila je Diplomu Društva za grejanje, hlađenje i klimatizaciju Saveza mašinskih i elektrotehničkih inženjera i tehničara Srbije.