O nama

O nama

vis-company-logo

Mi smo preduzeće za inženjering, termotehniku, proizvodnju i trgovinu, VIS Company d.o.o.

Ovde možete pronaći informacije o nama, našim proizvodima i uslugama, kao i kako da nas kontaktirate.

O nama najbolje govore naše reference, pogledajte ih.

DELATNOST

  • Pružamo usluge i vršimo proizvodnju u oblasti pasivne zaštite od požara. Među proizvodima se ističu požarnootporne klapne (protivpožarne klapne, PP) koje su atestirane od strane nadležnih institucija, široko prihvaćene u stručnim krugovima i ugrađene u mnoge važne objekte.
  • Posedujemo široku lepezu proizvoda iz oblasti obrade, distribucije i filtriranja vazduha.
  • Vršimo projektovanje i implementaciju instalacija termotehnike, automatike i elektro instalacija; kao i njihovo održavanje i servisiranje.
  • Obavljamo i zastupanje stranih firmi čija je delatnost bliska našoj, sa kompatibilnim proizvodnim programom, što nam omogućava da pružimo zaokruženu ponudu proizvoda i usluga na tržištima koja pokrivamo.

O PREDUZEĆU

VIS Company d.o.o. je privatno preduzeće koje je osnovano 1993. godine, a utemeljeno je na tradiciji dotadašnje zanatske radnje Termoklima koja se prvenstveno bavila izvođenjem i popravkom termotehničkih, mašinskih i elektro instalacija.

Danas imamo u stalnoj proizvodnji više od 15 različitih proizvoda sa mnogo podvarijanti, koje pravimo u sopstvenom pogonu na Altini (Zemun, Beograd). Najveći proboj na tržištu smo ostvarili našim proizvodima u oblasti pasivne zaštite od požara.

Proizvodi koji se odnose na pasivnu zaštitu od požara su atestirani u Institutu IMS u Beogradu i atesti se redovno obnavljaju. Raspolažemo i licencom za projektovanje i izvođenje mašinskih instalacija, što je još jedna potvrda našeg razvoja i usavršavanja u pravom smeru.

Redovni smo učesnici i izlagači na Sajmu tehnike u Beogradu, kao i na kongresima KGH u Sava Centru, Beograd. U odeljku Novosti imamo ažurnu listu aktuelnih sajmova i sličnih manifestacija, sa datumom održavanja i brojem štanda na kome izlažemo. Posetite nas sledeći put.

NAŠI CILJEVI

  • Tokom devetnaest godina smo se probili u sam vrh u oblastima termotehnike i pasivne zaštite od požara; cilj nam je da lidersku poziciju zadržimo i učvrstimo u godinama koje slede.
  • Poslovanje širimo na nove oblasti, uvodimo nove proizvode, sklapamo nove poslovne aranžmane sa preduzećima u zemlji i inostranstvu – želimo da tako nastavimo.
  • Najvažnije nam je da sačuvamo i opravdamo poverenje koje naši poslovni partneri imaju u nas i u kvalitet naših proizvoda i usluga.