Grejno-ventilaciona komora

Grejno-ventilaciona komora

niskoprofilna grejno-ventilaciona komora

Naša niskoprofilna grejno-ventilaciona komora idealna je za ugradnju svuda gde postoji ograničenje u pogledu visine (kafići, restorani, laboratorije…). 

Za kapacitet do 3000m3 njena visina je samo 500mm.

Pored standardnih, izrađujemo i grejno-ventilacione komore čije elemente (ventilator, elektro grejač, automatika…) kupac sam specificira, prema svojim potrebama.

Prospekt (PDF, 402KB)

KONSTRUKCIJA

Izrađuje se kao autonomna/paketna jedinica čiji su svi funkcionalni elementi ožičeni i povezani na sopstvenu elektro tablu koja se nalazi unutar kućišta. Za normalan rad komore potreban je samo vod elektronapajanja.

  • Noseću strukturu komore čine aluminijumski profili obloženi spolja aluminijumskim plastificiranim limom. Spajanje rogljeva je preko zateznog umetka sa centralnim vijkom.
  • Međusloj je termoakustična izolacija debljine 16mm koja je zaštićena plastificiranim perforiranim limom, koji tako predstavlja unutrašnju oblogu komore.
  • Sekcije se spajaju originalnim rešenjem – navijkom pomoću zateznih čivija, samo preko bočnih stranica sa umetkom od sunđeraste trake.
  • Završna sekcija je distributivni plenum iste konstrukcije kao i ostale sekcije komore, koji je ujedno i absorber dela buke ventilatora.
  • Grejanje vazduha može se obavljati na dva načina: elektro ili toplovodnim grejačem.